Sælg din brugte bil

Har du en bil, som du overvejer at sælge, har du flere muligheder. Du kan vælge selv at tage billeder af bilen og lave en beskrivelse af bilen og selv sælge den. Der findes flere muligheder på nettet, hvor du kan sælge bilen. En anden mulighed er at sælge bilen til en bilforhandler.

Ved at sælge den til en bilforhandler slipper du for at skulle bruge tid på selv at sælge den. Du vil som udgangspunkt få lidt mindre for bilen, men du slipper for besværet. 

En tredje mulighed er at lade din bil indgå i en handel, hvis du har planer om at skulle have en ny bil. Du vil som regel få langt mere for bilen ved en byttehandel, end hvis du udelukkende vælger at sælge bilen uden at købe en ny. Husk at undersøge hvad bilen sælges til hos forhandlere og hos private sælgere, så du ikke sælger den for billigt.

Tænk salg allerede når du køber 

De fleste biler der købes skal på et eller andet tidspunkt sælges igen. Det gælder både nye som gamle biler. Derfor er det en god ide at have det i baghovedet, allerede når du køber bilen og tager den i brug.

Undlad f.eks. at spise og ryge i bilen og få udbedret evt. ridser og buler inden du tager billeder. Lav en ærlig beskrivelse af bilen. Både af fordele og ulemper. Du har langt nemmere ved at sælge bilen, hvis du er ærlig og skrevet om evt. negative ting, da tillid er en stor faktor når der skal handles bil.

Sørg for at bilen har været til service og der er brugt originale reservedele. En bil der er passet godt på vil sælge langt bedre og til en højere pris, end en bil hvor du har været lidt mere lempelig med at få den til service. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *