Køb en varmepumpe og skær toppen af varmeregningen

07 June 2022
Astrid Pedersen

editorial

Er du en af de mange tusind danskere, som stadig varmer boligen op ved hjælp af et gammelt olie-, pille- eller gasfyr? Så er du sikkert på udkig efter en mere billig og drift sikker metode. Et fyr kan nemlig meget hurtigt gå hen og blive en dyr fornøjelse – og gamle fyr går ofte ud. Derfor er det en god idé at tjekke de nye effektive luft til vand varmepumper.

Hvor meget kan jeg spare med en varmepumpe?

Måske har du set prisen på en luft til vand varmepumpe, og kviet dig lidt ved tanken om at skulle erlægge et sådant beløb blot for at få en ny varmekilde i huset. Men her skal du tænke på at du faktisk kan opnå en stor besparelse på dine udgifter forbundet med opvarmning af boligen hvis du allerede nu skrotter det gamle, ineffektive fyr til fordel for en varmepumpe.

Varmepumpe

Du kan således tænke på denne økonomiske engangs udskrivning som en investering i din fremtid. Det er muligt at spare over halvdelen af varmeregningen væk med en energi effektiv luft til vand varmepumpe. Og da du oven i købet kan få tilskud til etablering af luft til vand varmepumpe vil denne investering hurtigt have tjent sig selv hjem.

Vælg den rette varmepumpe og undgå skuffelser

Den store besparelse er selvfølgelig betinget af at du fra starten vælger den rette varmepumpe. Her er det vigtigt at du finder en luft/vand varmepumpe som i kapacitet matcher boligens størrelse og husstandens behov for opvarmet vand – hele året rundt.

Det kan godt være vanskeligt at finde rundt i den jungle som udgør markedet for luft til vand varmepumper anno 2022. Og derfor bør du søge assistance fra professionelt hold. Hos Amalo kan du altid få den bedste vejledning omkring køb af varmepumpe.

Klik ind på Amalo.dk og kontakt virksomheden direkte.

More articles