Find et Rocna anker som passer til din båd

Er du netop kommet i besiddelse af en lækker fritidsbåd? Så glæder du dig sikkert til at tilbringe weekender og ferie i løbet af de varme sommer måneder med at sejle rundt og se landet fra vandsiden. Hvis du har planer om at ligge for anker på åbent vand er det dog vigtigt at du til dette formål skaffer dig netop et anker. Og i denne forbindelse kan du med fordel vælge den lette variant af det klassiske plovanker som kaldes et Rocna anker.

Hvorfor skal jeg vælge et Rocna anker?

Der er mange gode grunde til at vælge det smarte Rocna anker. Blandt de vigtigste finder du størrelsen. Et Rocna anker er let og fylder ikke særligt meget. Du kan få et Rocna anker som passer præcis til den størrelse båd du har – hverken mere eller mindre. På den måde slipper du for at bruge unødig plads på ankeret.

Med et Rocna anker, som er utroligt effektiv og har en umådelig stor holdkraft, har du kun brug for eet anker – og dermed kun eet ankerspil – ombord på din båd. Du sparer altså både penge og plads når du vælger et Rocna anker.

En af de smarte features ved et Rocna anker er dets unikke konstruktion som sikrer at ankeret altid vender rigtigt når det trækkes hen over havbunden. Denne konstruktion sikrer sammen med den høje holdkraft at ankeret fungerer optimalt, så din båd bliver hvor den skal når du kaster anker på åbent vand.

Et Rocna anker er som regel fremstillet af rustfrit eller galvaniseret stål og har ingen løse dele eller svejsninger. Dette gør ankeret særdeles robust. Og samtidig kræver et Rocna anker ingen vedligeholdelse, og leveres med livstids garanti.

Du kan finde det rette Rocna anker til din på i den online shop på https://www.baadbiksen.dk/baadudstyr/11-rocna-anker/ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *