Brugt BMW til salg, BMW til salg, priser på brugte BMW

Er du på udkig efter familiens nye bil – og må den godt være brugt? Så kan du med fordel overveje BMW.

Hvorfor købe en brugt BMW?

Med en BMW får du rigtig meget bil for dine penge – og endnu mere hvis du vælger en brugt BMW af nyere dato. En af grundene til at det godt kan betale sig at købe en brugt BMW frem for en ny er at prisen på en brugt BMW model vil være betydeligt lavere end på en fabriksny én af slagsen. Dette skyldes selvfølgelig ikke mindst de høje afgifter, som pålægges nye biler i Danmark, og det massive værdi tab som en ny bil lider i løbet af de første tre år.

Netop biler af mærket BMW er der dog gode chancer for at finde i fin stand og til fornuftige priser på det danske brugtvogns marked. Mange leasing firmaer bruger nemlig BMW’er – især biler i serierne 1 og 3 – og sælger dem igen efter få år. Når du køber en BMW som har være brugt som leasing eller udlejnings bil kan du være rimelig sikker på at få en velholdt og velkørt bil. Og samtidig er det store udbud af brugte BMW’er med til at presse priserne en smule i den rigtige retning.

En BMW er en bil med et rigtig godt ry – og dette er aldeles ikke ufortjent. BMW er notorisk kendt for at fremstille kvalitets biler hvor såvel sikkerhed som køre egenskaber er i top. Køber du således en brugt BMW kan du roligt regne med at der er masser af kilometer tilbage under kølerhjelmen. Og du vil med stor sandsynlighed kunne sælge din bil videre efter et par år uden at lide det store tab derved.

Du kan finde masser af annoncer for brugt BMW til salg på Biltorvet.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *