Albryg; Bryg den gyldne nationaldrik selv

Det er sommer, du sidder på terrassen, grillen er tændt, solen skinner og lige om lidt kommer dine bedste venner på besøg og i skal have en hyggelig aften med god mad og lidt godt at drikke. Forestil dig så at det er din egen øl i skal smage på frem for ugens tilbud fra det lokale supermarked. En øl der smagsmæssigt er nøje afstemt med aftens middag. Det bliver alt andet lige en lidt sjovere aften. 

Ølbrygning er noget alle kan kaste sig over. Det er relativt nemt at brygge øl og kræver kun få ingredienser. Vand, humle, malt og ølgær og så er du i gang. Du kan købe et startskit hos stort set alle der sælger udstyr til ølbrygning. Det kunne f.eks. være hos albryg.dk. Her vil du også kunne få råd og vejledning og købe mere avanceret brygudstyr som du kan investere i som du bliver bedre og bedre til at brygge øl og stiller større krav til dit udstyr. 

Tag et ølbrygningskursus

Har du besluttet dig for at lære at brygge øl er der flere muligheder. Du kan købe eller låne bøger om ølbrygning. Der findes et utal af videoer på YouTube eller du kan tage på et 1 dags kursus i hvordan du lære at brygge øl. På kurset lærer du det basale der skal til for at brygge en god basis øl og derfra er det blot at eksperimentere. Husk at skrive dine forsøg ned. Det gør det nemmere for dig at huske dine succes og de knap så succesfulde. 

Har du mod på et ølkursus enten alene eller sammen med nogle venner så husk at arrangere en hjemtransport. Du vil ofte få den øl du har brygget med hjem og det passer dårligt med en tur hjem i en bus eller i et tog. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *