Afslører din kjole lidt for meget? Her er nogle løsninger!

Man kan have udset sig sådan en lækker kjole, som man kun kunne få ét sted og så til den helt rigtige pris.

Dette kunne meget realistisk være hos https://www.buchcopenhagen.dk/kategori/kjoler

Når man så får den hjem, fordi man kun har set billeder af den over nettet, så passer den helt perfekt til beskrivelsen, men du opdager så måske, at stoffet er lidt mere gennemsigtigt, end det lige var ventet.

Eller også er kjolen måske lidt for kort, fordi du havde regnet forkert med proportionerne eller læst forkert med, hvordan kjolen egentlig var lavet.

Med det sidste kan du jo vælge at bytte kjolen til en størrelse, som der passer dig.

Men hvis du nu vælger at beholde den, og den stadig afslører lidt for meget af den ene eller anden grund, så er der stadig en del ting at gøre.

Få gjort lidt ved kjolen, så den ikke viser for meget

For det første er det måske et smags-spørgsmål, om kjolen viser for meget, hvorfor det måske mere er på arbejdet, du ikke kan tage den på, da nogle kunder har klaget over din påklædning.

Men hvis du nu selv føler, at den afslører for meget, men du stadig elsker kjolen, så kan du jo gøre nogle ting selv for, at den måske afslører mindre.

Du kan måske sy den om, så den bliver længere, så man ikke kan se op under den, eller du kan lægge et ekstra stykke stof på det, så man kan se mindre igennem kjolen – det sidste er specielt smart, hvis man nu sveder, eller det begynder at regne på det tynde stof.

Ellers skal man måske bare passe på med at have den på, hvis det nu begynder at blæse op, og det kan løfte op i kjolen med vinden.

Så kan man jo også tage noget andet tøj på, så kjolen er skjult, indtil det sømmer sig at vise sig i den.