UpTours hjælper dig med at have det sjovt på ferien

26 august 2021
Emilie Jacobsen

Drømmer du om en fed ferie med sol, strand og fest, kan det være en god ide for dig, at du ser nærmere på det danske bureau UpTours. De har stor erfaring med at arrangere rejser for unge. De har derfor styr på, hvor det er sjovt for unge at tage hen, hvor de gerne vil bo, når de er der, og ikke mindst, hvad de gerne vil lave. De kan derfor hjælpe dig med at få alt det, du drømmer om, ud af din ferie. 

Et af de steder, du kan tage hen med UpTours, er Sunny Beach. Stedet er jo både berømt og berygtet for sit vilde festliv. Når du rejser med UpTours, har du mulighed for at købe partypakker på forhånd. På den måde kan du spare mange penge i forhold til, hvis du køber pakkerne, efter du er taget af sted. Ved at købe en partypakke kan du for eksempel komme på pubcrawl, til skumparty eller på tur på en bestemt klub. 

Få styr på fly og hotel i en fart

Hvis I er en større gruppe, der skal rejse sammen, kan det være svært for jer at få arrangeret rejsen. Der er jo mange, der skal tages hensyn til, og det kan tage lang tid at booke alle på det samme fly og hotel. Det er derfor langt nemmere for jer, at I lader et bureau som UpTours stå for det. De kan sørge for at booke jeres fly og hotel. 

Udover at I kan få det hele booket samlet, kan I også være sikre på, at I kommer til at bo godt og centralt. Som nævnt har UpTours styr på, hvor de unge gerne vil bo henne. Derfor kommer du helt sikkert til at bo tæt på der, hvor festen foregår. Det er jo kun en fordel, når du skal hjem om natten. 

Flere Nyheder