Suttekæden skal barnet ikke få galt i halsen!

Heldigvis kan man skaffe sig materialer til at lave en ufarlig suttekæde. Det kan man læse videre om via https://xn--brnebutikken-vjb.dk/information/inspiration/

Man kan jo også købe dem helt færdige, men det er moderne at lave den slags selv, om det er til ens eget barn, eller man giver det som gave ved dåben eller bare en fødselsdagsgave i de tidlige år.

Det er nemlig ikke så svært at lave og kræver ikke så mange materialer, så selv de fleste mennesker kan finde ud af det og behøver ikke et værksted for at gøre det: de kan bare gøre det derhjemme på stuebordet.

Men at lave en fornuftig, sund og ufarlig suttekæde er lige så vigtigt, og det kan man trods alt læse nærmere om i linket ovenover her.

Derfor er det alligevel vigtigt at understrege, at man skal passe på med at lave en suttekæde af noget materiale, der er så småt, at det let kan komme galt i halsen på barnet.

Andre ting man skal være opmærksom på ved en suttekæde

Den ulykke kan jo være afstedkommet af, at man havde købt en af noget billigt materiale, så der let gik et led i stykker, som kom ned i barnets hals, eller man havde lavet den sjusket, så man ikke havde samlet den godt nok.

Man skal tænke på, at den her suttekæde er til en lille størrelse, som endnu ikke kan tage ansvar for sig selv, og mens forældrene kigger væk, kan det jo ende galt.

Man skal heller ikke købe eller lave en suttekæde af nogle usunde materialer, der ikke er gode for at barnet at være omkring eller sutte på.

Derfor skal man altid tjekker materialerne efter, man købe til at lave den suttekæde af, eller man tjekker efter, hvad den færdige suttekæde er lavet af, inden man køber den.