Sensuel polterabend med mandestrip

En polterabend er en festlig og hyggelig tradition, som handler om at sende den vordende brud eller brudgom af sted på ægteskabets (forhåbentlig) lange, lykkelige og begivenhedsrige rejse med manér. Den moderne polterabend kan forløbe på mange forskellige måder, og kan indeholde varierende elementer.

Nogle polterabend arrangementer involverer udklædning, andre indeholder elementer af forskellige typer aktivitet, for eksempel sport, eventyr, forkælelse (massage, ansigtsbehandlinger, manicure) eller kreativitet (madlavning, kunstnerisk eller musikalsk udfoldelse osv).

Fælles for alle polterabender er, at det som oftest er en eller flere af vennerne eller veninderne, der står for at stable arrangementet på benene, og dermed bestemmer, hvordan dagen og aftenen skal forløbe.

Forkæl den vordende brud med en lækker mandestripper til hendes polterabend

Traditionelt er det altid gommens polterabend, som enten afsluttes på en stripklub eller med en kvindelig stripper hyret til at optræde i rammerne af et privat hjem – ud fra devisen, at manden aldrig igen kommer til at opleve lyst med en anden kvinde end hans kommende hustru. Men det samme gælder jo for så vidt bruden, så hvorfor ikke overraske hende med en top trimmet, atletisk og muskuløs mandlig stripper, som kan få hende til at føle sig som dronningen af sensualitet for en aften?

Hvis du ønsker at give din veninde den ultimative polterabend, kan du læse mere på https://poledancer.dk/polterabend – her sættes kvindens ønsker og behov i første række!