Sådan bruger du Sharepoint

13 august 2021
Steffen Hansen

Sharepoint kan være et fantastisk redskab at have i sin værktøjskasse over programmer og systemer, som man kan finde ud af. Derfor kan det være smart at tage sig tid til, at blive dygtig på området. For hvem ved, måske kan du bruge din viden om SharePoint til at få højere løn, nyt job eller måske i dit privatliv.

Hvordan lærer man SharePoint?

Vi håber du sidder og føler dig energisk og klar til at kaste dig ud i at lære SharePoint på nuværende tidspunkt. Hvis dette er tilfældet, så er du kommet det rette sted hen! Men hvordan lærer man SharePoint? Hvordan kommer man i gang? Det kommer vi ind på nedenfor, vi anbefaler 3 forskellige metoder til at komme i gang, hvor vi er sikre på, at én af dem passer til dig!

3 mulige måder

Den første metode til at lære SharePoint, det er ved at kaste sig ud i det. Få adgang til programmet, og herfra prøve sig frem. Hvis man tager denne metode, kan det dog være en god idé at supplere op med online guides, som forklarer hvordan man gør forskellige ting. Den anden metode er også med guides, men her skal man tage video guides i brug i stedet. Altså guides, hvor folk forklarer og fortæller hvordan man bruger programmet, alt imens de illustrerer det ved at optage deres egen skærm!

Den sidste måde er for os, som ikke ønsker at sidde alene med det hele, når vi skal lære noget nyt. Den sidste metode er derfor, at du kan melde dig til SharePoint Kurser københavn, eller andre steder i Danmark. Det kan være en idé at undersøge, om der er et kursus nær dig, så du ikke skal rejse til den anden ende af landet, hvis du bor langt fra København. 

Vi håber, at ovenstående har givet dig blod på tanden til at komme i gang med din læring, og at du nu ved hvor du kan begynde!

Flere Nyheder