Man kan altid lige få lidt stegt flæsk ned!

01 April 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvad foretrækker du at spise til din stegt flæsk?

De fleste vil nok mene, at der hører sig persillesovs til, og der er mange, der mener, at man spiser sprællede og kogte kartofler til, selvom alle ikke er enige i den betragtning.

Men det viser også noget om, hvor meget folk går op i de ritualer med ikke alene at lave stegt flæsk, men også hvordan man laver det.

For selv det, kan være svært nok i sig selv, så man laver andre lave det, om det er til levering, eller man tager ud at spise.

Et sted, hvor de laver god stegt flæsk, er hos: https://bondestuenjyllinge.dk/

Så er der også mange, der helst foretrækker, at der er stegt flæsk ad libitum, så man bare kan smovse derudaf, fordi man altid lige kan klemme et ekstra stykke flæsk ned, for man kan jo bare tage et mindre et af slagsen.

stegt flæsk

Stegt flæsk kan de fleste sådan set godt lide

Man forbinder også stegt flæsk med et gamle, danske køkken, hvor man har en rød og hvid-ternet dug på bordet og gerne spiser det på en kro eller lignende.

Men man kan jo også sagtens lave det selv, og selvom det er blevet moderne at være vegetar eller veganer, så er der mange, der stadig gerne vil have sig noget stegt flæsk.

Så gradbøjer de måske lige de opsatte regler, de har stillet for dem selv, så de kan få noget stegt flæsk at spise, for det skal være lavet af ægte kød, før det smager godt nok.

Selv stegt flæsk, der har ligget til dagen efter, er noget som man kan nyde som en snack i løbet af dagen, og hvis der er nok, så kan der jo være rester til en omgang middagsmad mere, og ellers må man lige spæde det lidt op, så der er nok.

More articles