Hvornår går ølbrygning af mode igen?

Det skorter stadig ikke på muligheder for at købe udstyr og remedier samt ingredienser til at brygge øl selv.

Et af de steder er https://www.xn--lbrygning-k8a.dk/ .

Det er da også forståeligt, når man tænker på, hvor glade vi danskere er for at drikke øl, og selvom øl blev henvist til at være noget mindre fint i 70’erne, da rødvinen kom på bordet, og man nu om dage oplever, at folk går op i ting som rom, gin og meget andet, så fandt øllet frem igen ved at importere det fra andre lande samt ved at lave specialøl.

Tidligere bryggerier skød op igen, fordi der var penge i det, og nye bryggerier dukkede også op – og det kom blandt andet af den grund, at de fleste nu havde råd til at brygge øl igen!

Men hvis vi ser bort fra hypen i det, hvornår bliver det så kedeligt, upopulært og ufint at brygge at ens egen øl?

Brygningen af øl vil måske komme og gå igen

Alt har jo sine populære tider, hvor det så forsvinder igen, så man er tilbage ved “normalen”, men så kan det være, man får fokus på det igen af den ene eller anden grund, og så kommer det igen.

For man taler ikke så meget om det at brygge øl længere, men mange folk gør det, da man sagtens kan lave god øl selv, og så er der ikke så mange omkostninger ved det.

Måske er det bare blevet en integreret del af den danske mentalitet, at man nu om dage skal have den rette øl til maden fremfor bare en øl, og de små bryggerier er kommet for at blive, og man kan let komme til udlandet og skaffe øl eller få sendt det hertil.

Men derfor kan det jo godt ske, at når du endelig tager dig sammen til at brygge øl, så er det ikke in længere.