Hvorfor skal jeg vælge Georg Jensen smykker?

Georg Jensen er et af vore største hjemlige designikoner. Især inden for guld og sølv er Georg Jensen populær over hele verden – og det er der flere gode grunde til. Først og fremmest repræsenterer Georg Jensen et stærkt brand inden for såvel smykke kunst som bestik, service og tekstil.

Georg Jensen står for klassisk elegance og solidt håndværk. Og endelig er Georg Jensen designs gennemførte og præget af høje kvalitetsmæssige standarder, både når det angår de anvendte materialer som når det handler om formgivning.

Georg Jensen smykker – gaver der glæder

Du kan være helt sikker på at din Georg Jensen smykke gave vækker glæde hos modtageren. Georg Jensen er gangbare i stort set alle sammenhænge og kan bruges både til hverdag og til fest.

Se for eksempel de populære og elskede Marguerit smykker som har været de stilfulde kvindes favorit igennem de seneste mere end otte årtier. Marguerit smykker fås som vedhæng til halskæder, fingerringe, øreringe og ørestikker, samt elegante armbånd.

Du vil ikke gå galt i byen med et Marguerit smykke fra Georg Jensen som gaven til konfirmanden, studinen eller bruden. Og du kan være helt sikker på at din gave ikke får lov at samle støv i en skuffe.

Hvor kan jeg finde Georg Jensen smykker online?

Hvis du gerne vil bestille din smykke gave online fra Georg Jensen smykker kan du bestille den hos Guldsmed Pade.

Guldsmed Pade har fysisk til huse i den nordsjællandske by Espergærde og har desuden en online shop med et velassorteret udvalg af smykker fra brands så som Blossom Copenhagen, By Birdie, Christina Jewelry & Watches, Izabel Camille, From Soldier To Soldier, Kay Bojesen, MP Jewels By Maiken Pade, Pandora Smykker, Per Borup, Sif Jakobs, Son of Noa, Story by Kranz & Ziegler, Troldekugler og X By Trollbeads. Se dem alle på guldsmedpade-shop.dk.