Hvorfor er det så vigtigt med den rette hudpleje?

Hvis du ønsker at bevare huden sund, smuk og spændstig, er det selvfølgelig vigtigt, at du spiser sundt og får masser af væske. Du bør også så vidt muligt holde dig fra solbadning, undgå stress, og lade være med at ryge. Så har du opskriften på et sundt liv – og dermed også en sund hud.

Men huden har også brug for pleje og beskyttelse udefra. Din hud i ansigtet er udsat for mangt og meget dagen igennem, lige fra sol lys og udendørs luft forurening til den tørre indendørs luft på kontoret. Og derfor skal huden have en hjælpende hånd i form af hudpleje produkter som kan hjælpe dig med at bevare huden flot og din teint ren og ensartet.

Hvilke hudplejeprodukter skal jeg bruge?

Det er ikke fordi du har brug for det helt store skønheds regimente når det handler om funktionel hudpleje. Du kan med fordel anskaffe dig en ganske basal samling af gode, enkle produkter fra velrenommerede producenter som i så vidt muligt omfang holder deres produkter fri for kunstige tilsætnings stoffer.

Du kommer rigtig langt med en god rense creme eller lotion, en opfriskende toner eller skin tonic, en lækker, koncentreret olie eller serum og så en beskyttende dagcreme og en nærende natcreme.

Din dagcreme bør indeholde UV filter således at huden er beskyttet mod solens skarpe stråler – også i vinter månederne. Og en gang om ugen kan du med fordel give huden i ansigtet den helt store tur med en god scrub eller en afrensning med salicylsyre, efterfulgt af en fugtende og nærende ansigtsmaske. Så vil huden blive renset i bund og modtage fugt og næring således at hudens naturlige balance genskabes og kan bevares gennem blid afrensning og pleje resten af ugen igennem.

Du kan finde de rette hudpleje produkter på sephora.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *