Hvilke popcorn skal i popcornmaskinen?

Hvad mener du, spørger du måske, når du læser overskriften?

Der er jo ikke så meget at rafte om, hvad det er for nogle popcorn, man skal have i ens popcornmaskine, om det er sådan en, der selv kan lave popcorn, eller det er en, som der skal bruges praktisk til at have popcorn i, når de er lavet.

Det er jo korn, der har vendt vrangen ud på sig selv og er gået fra gulorange til hvide med en sprød omkrans og hvide flader, de kan vel ikke forandres så meget?

Det skulle man ikke tro, men det har man faktisk gjort længe, og i løbet af de sidste år er der kommet mange varianter til Danmark, som der både er poppede for en, eller man kan lave dem selv mere eller mindre fra bunden.

Så det kan godt blive en udfordring at blive enige om, hvad det er for nogle popcorn, man skal bruge i popcornmaskinen.

Moderne popcorn versus velkendte i popcornmaskinen

Det mest almindelige for især danskere er nok, at man popper dem, som de er, og så kan man give dem noget salt på, hvis det ikke allerede er tilsat.

Men man har også smørversioner af popcorn, hvor de søbet godt ind i smør og er blevet mere klistrede og derved mere kalorieholdige at spise, men der er så også mere smag i dem – denne udgave kan man godt kombinere med saltudgaven.

Sådan noget som popcorn med karamel er også en ting og har været det længe i andre lande.

I Danmark er vi – selvfølgelig – gået over til at kunne have nogle med smag af lakrids, men der findes også sundere alternativer med mere friske smage, som der er lavet for en, så man bare skal smide dem i popcornmaskinen og øse op fra den eller spise direkte fra den.