Gulvafslibning Glostrup? Find en professionel fagmand til jobbet

Når dit trægulv er blevet så nedslidt, at du begynder at kunne se tydelige spor i form af skjolder, pletter og slidspor, som ikke kan vaskes af – så er det på tide med en grundig gulvafslibning.

Hvordan ved jeg, om mit gulv kan tåle en gulvafslibning?

Som hovedregel kan alle typer gulve af ægte træ tåle en gulvafslibning. En gulvafslibning er en langt mere skånsom behandling end en gulvafhøvling, hvor der fjernes langt mere end de 1 – 2 millimeter, som fjernes ved en gulvafslibning. Når du vælger at lade en professionel gulvmand stå for at udføre din gulvafslibning, er du ydermere sikker på, at arbejdet udføres til perfektion, uden risiko for skader på dit gulv.

En dygtig fagmand, som er specialiseret inden for behandling af gulve, vil have langt mere erfaring med at manøvrere det tunge maskineri ind i alle kroge og rundt om alle skarpe hjørner, som hver eneste kvadrat centimer af dit gulv bliver slebet. Og efter selve gulvafslibningen kan du, i samråd med din professionelle gulvmand, vælge en efterbehandling – for eksempel lak, lud, sæbe, olie eller maling – som passer til gulvets beskaffenhed og dit temperament.

Du kan læse mere om gulvafslibning og efterbehandling på Gulvkanonen.dk