Få hjælp til parkeringskontrol af dygtige parkeringsvagter

23 august 2021
Astrid Pedersen

Hvis de private parkeringspladser som hører til din ejendom er beliggende i tættere bebyggede områder eller måske endda byzoner oplever du helt sikkert problemer med uvedkommende parkering.

Det er rigtig irriterende for de beboere eller medarbejdere, som har retmæssige krav på pladserne, konstant at skulle finde disse optaget af biler som intet har at gøre på matriklen.

Du kan vælge at spærre dine parkeringspladser af og indføre adgangsbegrænsning ved hjælp af en sluse hvor der anvendes bomme eller pullerter som kan aktiveres med en parkeringstilladelse eller ved nummerplade genkendelse. Men der findes også andre måder hvorpå du kan få has på den hensynsløse parkering.

Lad dygtige parkeringsvagter hjælpe dig af med de værste parkerings syndere

Desværre er det ikke alle parkeringspladser som lader sig spærre af. Er dine parkeringspladser beliggende med fri indkørsel direkte fra offentlig vej kan det godt være svært at beskytte pladserne mod uvedkommende parkering. Dette behøver dog ikke at betyde at du skal finde dig i dette. Der er nemlig andre muligheder for at udøve parkeringskontrol.

Du kan for eksempel få udarbejdet en parkeringsløsning indeholdende parkeringsservice i form af parkeringsopsyn ved dygtige parkeringsvagter. En sådan løsning vil, såfremt du lader et professionelt parkeringsselskab så som UnoPark forestå denne, indeholde opsætning af al nødvendig skiltning.

På den måde kan du slippe for selv at skulle gøre de udefra kommende bilister opmærksomme på at de optager dine private parkeringspladser. Og med hjælp fra de veluddannede parkeringsvagter, som har både hjemmel og beføjelse til at udskrive bøde forlæg, vil du hurtigt kunne få has på den uvedkommende og hensynsløse parkering.

Få den bedste parkeringsløsning hos UnoPark

UnoPark er et af de mest velansete parkeringsfirmaer i Danmark. Hos UnoPark er du garanteret en parkeringsløsning som tager udgangspunkt i dine præferencer og dine parkeringspladsers beskaffenhed. Klik ind på UnoPark.dk og få et skarpt tilbud på en fornuftig parkeringsløsning.

Flere Nyheder