Der er lige to ting, der er vigtigt at huske ved sexlegetøj

Den ene ting giver måske sig selv, når man har at gøre med denne slags erotisk legetøj, mens den anden umiddelbart kan lyde lidt fjollet og nok næppe er noget, som der bliver foreslået ved indlæggelsessedlen, at man skal huske at bruge – men det kan alligevel gøre en stor forskel.

Den første er dog ret kendt, så den starter vi med: smørelsen.

Det kan være glidecreme, vaseline og andet naturbaseret lubrikat, der er med til at gøre, at hvis sexlegetøjet skal indføres i indtime områder af kroppen eller bare glide godt og uden besvær, så skal der bruges skånsomt smørelse, der er naturligt for kroppen.

Derfor skal det være noget, som ikke er giftigt eller påfører skader på kroppen eller for den sags skyld legetøjet. Ofte er der dog beskrevet en på nettet, hvad der bliver foreslået at bruge, og hvad andre folk har gode erfaringer med at bruge i den forbindelse.

Det er lidt det samme, som hvis man skal dyrke analsex. Her skal numsehullet også varmes op til at få noget indført derind, da der som regel skal noget ud og ikke ind, og ringmusklen er netop beregnet til naturligt at lukke til og først giver slip, når døden indtræffer.

Som sådan er det jo heller ikke naturligt at gøre, men omvendt føles det dejligt for mange mennesker, og der er som bekendt et g-punkt derinde hos mændene.

Men det kan føles ubehageligt, hvis man forsøger sig frem uden glidecreme, så det er det samme, som vi foreslår, at du kan bruge på sexlegetøjet, der skal indføres især analt.

Men husk at varme langsomt op og bruge noget, der er beregnet til indføring de bestemte steder og penetrér langsomt og med kun en smule ad gangen, så det ikke gør ondt i starten.

Al øvelse gør mester, så det er jo med at prøve sig frem.