Citronfromage er en nem dessert til dine gæster

14 May 2018
Emilie Jacobsen

editorial

Det er altid hyggeligt at kunne invitere venner og familie forbi og traktere med noget lækker mad. Så kan I få vendt verdenssituationen og bare sludre om løst og fast. Når du inviterer til middag, vil der dog også være en uudtalt forventning om, at du serverer noget dessert for dine gæster. Det er lige som en forventning i vores kultur, at du har lavet det. 

Kravet om dessert og måske endda også en forret kan for nogle gøre, at de ikke kan overskue at invitere til middag, selvom de faktisk har lyst til det. Heldigvis behøver du ikke at bruge flere timer i køkkenet, når du skal have gæster. Du kan sagtens finde en nemmere form for dessert, som du kan servere for gæsterne. Det er med til at gøre, at du ikke behøver at bekymre dig særlig meget om maden. Du laver den bare hurtigt – og så vil du have masser af tid til at nyde den sammen med dine gæster. 

En af de former for dessert, som det vil være en rigtig god ide for dig at servere for dine gæster, er en citronfromage. Den er supernem at lave, ja, du kan lave den om morgenen eller dagen før for at spare noget tid. Det er med til at gøre, at du virkelig nemt kan lave en dessert til dine gæster. 

Desserten bliver lavet af æg, sukker, husblas og selvfølgelig masser af citron. Det er med til at gøre, at du nærmest altid vil have de ingredienser, som du skal bruge lige ved hånden. Hvis du leder efter en god opskrift, kan du med fordel se på dem, de har hos dk-kogebogen.dk. Der er flere forskellige opskrifter, hvilket giver dig mulighed for at finde den, der passer bedst. 

Når din citronfromage er stivnet, kan du pynte den med flødeskum og chokoladeknapper, eller hvad du nu ellers kan finde på. 

More articles