Tag lige en slapper med alt det udstyr til børn!

Vi er skam helt med på, at der er meget spændende udstyr at få til børn. Du kan jo bare prøve at besøge littlehappy.dk, hvortil du nok bliver helt benovet over, hvor meget udstyr, du heller ikke havde forestillet dig, der kunne findes til børn.

Og det er jo trods alt dit eget barn, vi har at gøre med her – vi tænker i denne sammenhæng ikke på, at man vil give andre(s børn) en gave – så man vil jo gerne give barnet de bedste betingelser helt fra starten af.

Men man kan også ende med at pakke ens barn helt ind i vat, så man glemmer, at den lille unge også skal udsættes for elementerne i verden og have dannet et naturligt immunforsvar, og vi er da i DK generelt også gode til at lade børnene komme ud at mærke naturen selv; og så er der generelt ikke brug for al den anden isenkram, man ellers kan få.

Det nødvendige VS det overflødige

Vi siger ikke, at du ikke må forkæle dit barn, men var det så ikke bedre at købe en lille legegave (som man også kan få på nævnte hjemmeside i rigeligt omfang) til det, end at du køber noget unødvendigt udstyr til barnet, fordi du lod dig overtale af en lidt for ivrig sælger, der spillede på din frygt, hvor barnet jo alligevel ikke aner, hvad det er til for eller får noget personligt ud af det udstyr.

Se bare på dine forældre, som nu er blevet bedsteforældre: de kan tage det med børn meget mere afslappede, fordi de har været der og fået den erfaring.

Her kan man så indvende, at det netop er erfaringen, der har gjort, at man selv klarede den via ens forældre, men tænk lige hvor, hvor lidt af det moderne udstyr – eller elendige udgaver, der var – som herskede dengang, du var lille.

Men du klarede den, og det skal dit barn nok også. Den slags kan man ikke læse sig til i alle bibliotekets bøger eller helgardere sig med via udstyr, så tag lige en slapper på det område.