Tag dit læsestof med dig overalt med e bøger

Er du en rigtig læsehest med passion for god og levende litteratur? Har du alle dage nydt at fordybe dig i såvel romaner – for eksempel detektiv romaner og krimier, historiske romaner og kærligheds historier – som novelle samlinger og spændende faglitterære værker? Har du en tendens til at løbe tør for læsestof netop de dage, hvor biblioteket og boghandleren er lukket – og har du aldrig plads nok i tasken til al den lecture, du gerne vil have med på dine ferier?

E-bøger – når du læser mere, end du kan bære

Så burde du overveje at investere i en god e-reader – for eksempel den berømte Kindle – eller blot en all round tablet, samt et abonnement på en god e-bogs streaming eller download tjeneste. Med et abonnement på eksempelvis Politikenbooks eller lignende e-bogs forlag, kan du – nemt og hurtigt – forsyne dig selv med læsestof til flere måneder, uden at det behøver at fylde andet end allerhøjst nogle få megabyte. Og fysisk vil dine downloadede e-bøger ikke fylde eller veje mere end en tynd paperback. Moderne e-readers er både slanke og lette i designet, og fylder ikke, på samme måde som fysiske bøger, op i din taske.

E-bøger til enhver smag – find dem online

Måske har du alle dage forsvoret, at du nogen sinde skulle gå over til at læse dine bøger på en elektronisk skærm. For de fleste inkarnerede bogorme er fornemmelsen af bogryggen og siderne, som skal vendes, en stor del af læse oplevelsen. Men du vil hurtigt opdage, at det slet ikke er så slemt. Når du først har vænnet dig til at læse dine bøger på din e-reader i stedet for i fysisk format, vil du finde ud af, at e-bøger har flere fordele end ulemper. En god læseoplevelse er ikke afhængigt af mediet. Hent dine e-bøger i dag på politikenbooks.dk