Prioriter ved ansøgning til arbejde med asset management

Du ønsker dig måske en stilling, hvor du kan arbejde med asset management.

Det er du næppe ene om at gøre, og du vil egentlig helst gå direkte til den omtalte jobsamtale, hvor du kan få firmaets fulde opmærksomhed og ikke skal kæmpe om fokus fra andre ansøgere.

Du har ligefrem øvet dig i den her disciplin, så du virkelig kan den til hudløshed. Lige dele improvisation og ting, som du har tænkt dig at nævne.

Men du ved jo godt, at om det er en motiveret ansøgning til en stilling eller en uopfordret ansøgning, så er der nok andre at kæmpe om.

Hvis det er en uopfordret ansøgning skal man håbe, at man fanger firmaets opmærksomhed, da de skal sætte tid af til at gennemgå din ansøgning – hvis de overhovedet gider.

Er det en opslået stilling, som du søger, så er der skam sat tid af til at evaluere ansøgerne, men det kan jo være, at der er mange om buddet – hvilket der tit og ofte er.

Så har du måske læst sig frem til, at man skal lave en knivskarp, spændende, interessant og relativt kortfattet ansøgning, så her har du øvet sig på at skrive godt, gennemgået den med andre, fået læst korrektur på den, sat den grafisk flot op, vedlagt et vellignende billede og meget mere.

Og så får man desværre nedprioriteret det der CV, som man også skal sende med ved mange stillinger.

Man hiver måske et gammelt et frem, hvor man lige plotter de ting ind, der er sket siden sidste ansøgning, og så må det være det.

Her skal du tænke på modtager og ikke ansøger: Hvad er relevant at have med?

Sæt det nyeste øverst, og hvis noget er forældet, så fjern det.

Noget kan du måske gemme til en eventuel jobsamtale. Her handler det om at formidle sig godt og fængende.