Få rettet tænder med Invisalign – diskret og komfortabelt

Overvejer du at få rettet op på dit skæve tandsæt? Så kan du vælge at få udført behandlingen med usynlige tandbøjler.

Kan mine tænder blive flotte og lige med Invisalign?

Måske tænker du at usynlige tandbøjler lyder for godt til at være sandt. Det kan godt være vanskeligt at forestille sig at man skulle kunne opnå lige så flotte og varige resultater med en gennemsigtig plastik skinne som med de fast monterede bøjler. Men faktisk forholder det sig sådan at du ved hjælp af Invisalign kan opnå rigtig flotte resultater.

Invisalign er en utroligt effektiv måde hvorpå du kan rette din tandstilling gradvist og med langt højere komfort end med de faste ”togskinner”. Dertil kommer at forløbet er langt mere behageligt og æstetisk. Dine venner og kolleger vil ikke kunne se at du har bøjle på med mindre at de ved det i forvejen.

Du kan tage dine Invisalign skinner ud når du skal spise, og sætte dem i igen når du har børstet tænder og renset skinnerne. Skinnerne skiftes hver fjortende dag, så de når aldrig at blive rigtig gamle og slidte. Du besøger tandlægen med jævne mellemrum så han eller hun kan tjekke op på forløbet. Og du vil hele vejen igennem have mulighed for at fjerne skinnerne hvis du mærker ubehag derved.

Hvem kan hjælpe mig med Invisalign tandregulering i København?

Er du bosiddende i København kan du med fordel vælge de dygtige tandlæger i klinikken You Smile I Smile når du ønsker et Invisalign tandretnings forløb. Hos You Smile I Smile får du altid en grundig behandling som tager udgangspunkt i netop dine tænder og dine ønsker. Skinnerne vil blive fremstillet til dit specifikke tandsæt, med det smukkeste slut resultat som endemål.

Du kan læse mere om You Smile I Smile og Invisalign behandling på hjemmesiden yousmileismile.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *