Byg eller køb en flot og funktionel sandkasse til dine børn

Skal børnene forkæles med en hyggelig sandkasse i haven den kommende sommer? Så kan du få tips og tricks til anskaffelse eller opførelse i det følgende.

Kan jeg købe en færdig sandkasse?

Det kan sagtens lade sig gøre at bestille en færdig sandkasse, som er lige til at samle, over nettet. En sådan sandkasse leveres som elementer som blot skal bikses sammen. Til dette formål behøver du ikke at kunne stille med de helt store evner som handyman – og i mange tilfælde behøver du intet værktøj.

Du kan også vælge at anskaffe en sandkasse som er i eet stykke, for eksempel en mindre plastiks sandkasse. De helt små børn kan sagtens have glæde af en sådan sandkasse, så længe den er fyldt med ægte sandkasse sand. Og en lille sandkasse af plastik er nem at tømme og stille væk, således at du kan opbevare såvel sand som sandkasse i skuret eller i garagen vinteren over.

Uanset om du køber en sandkasse du selv skal samle, eller om du køber en af de helt små sandkasser, bør du vælge en dansk forhandler. På den måde er du sikker på at din nye sandkasse lever op til alle sikkerheds og kvalitets mæssige standarder. Og du bør altid vælge en sandkasse med låg.

Kan jeg selv bygge en sandkasse?

Hvis din indre gør det selv mand trænger til et overskueligt projekt her til sommer kan du selvfølgelig sagtens vælge selv at designe og konstruere en smart sandkasse. Du kan finde såvel værktøj som de nødvendige materialer hos et byggemarked.

I den forbindelse skal du være opmærksom på at det træværk du anvender til sandkassens kanter ikke må være tryk imprægneret – og at du skal sørge for såvel bund som låg til den nye sandkasse. Du kan læse mere om hvorledes du selv bygger en sandkasse på husblog.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *