Alle fordelene ved at vælge parkeringsservice

Er du ved at være træt af de biler som holder på dine parkeringspladser, som ikke har noget at gøre der? Som virksomhed med et kontor, en butik eller restaurant har du typisk behov for parkeringspladser til dine medarbejder, kunder og gæster. Det kan være frustrerende at bruge længere tid på at skulle finde en parkering hver gang man skal besøge virksomheden. Derfor er der mange virksomheder og boligforeninger der vælger at hyre et parkeringsservice til at håndtere ens parkeringspladser. 

Det er med til at sikre, at du kan bruge dine parkeringspladser præcis som du ønsker, og de altid vil være tilgængelige for dem som skal bruge dem. 

Flere fordele ved at vælge en parkeringsløsning

Der er som udgangspunkt flere fordele ved at vælge et parkeringsservice til at varetage dine p-pladser. Her er din opgave bare at finde det rette parkeringsservice til at løse opgaven. Der er som udgangspunkt flere at vælge imellem, hvorfor du bør overveje, hvad du har behov for, samt hvad det evt. må koste.

Hvis du vælger Unopark, som er et af de førende parkeringsservice i Danmark, kan du komme gratis og helt omkostningsfrit i gang. Det er en danskejet virksomhed, som tilbyder parkeringsservice i hele landet. Her har du mulighed for selv at bestemme de regler der skal gælde på dine p-pladser. Du kan desuden vælge en digital løsning, hvor du online kan registrere de biler der må holde på p-pladserne, eller gå med de fysiske parkeringstilladelser. Uanset hvilken mulighed du vælger, er der naturligvis mulighed for at lave gæsteparkeringer. 

Derfor skal du vælge Unopark.dk

Der er flere gode grunde til at du skal vælge Unopark. Det er for det første en smart måde at kontrollere dine parkeringspladser på, da det kræver minimal administration. Derudover samarbejder de med EasyPark, Parkman og Parkone. Du har derudover en fast kontaktperson, som altid er klar på hjælpe dig med de ønsker du måtte have til dine p-pladser.